Italiaanse weken

‘O sole mio ♪♪

Het is tijd voor de Italiaanse weken bij jouw Foodmaster, maak je klaar voor zonnige Foodmaster gerechten waarbij de smaken van pesto en truffel natuurlijk niet onbenoemd mogen blijven. Proef alle Italiaanse specials en waan je aan de Italiaanse kust of in een welbekende gondel.

Geniet van onze nieuwe Italiaanse Frites special, fantastisch lekkere krokante friet met truffel mayonaise en Parmezaanse kaas. Wil je eens voor een Italiaanse lunch gaan, bestel dan het Broodje Italiaanse kip. Een knapperig broodje met gebakken kipreepjes, sla, pestomayonaise en Parmezaanse kaas. Dit broodje is werkelijk fantastico.

Maar Foodmaster zou Foodmaster niet zijn wanneer er geen speciale burger in het Italiaanse thema is, daarom bestel je nu de heerlijke Dolce Vita Burger. Een sappige burger op de bekende Foodmaster bun met pestomayonaise, gemengde sla, tomaat en uiteraard Parmezaanse kaas.

Een andere typisch Italiaanse smaak is de smaak van vers gebrande koffie. Dit vind je helemaal terug in de seizoensshake, een Latte Macchiato Shake. Dit is een tijdelijke milkshake die je echt geproefd moet hebben. Kortom, 10:00 uur Koffietijd, bestel jouw Latte Macchiato shake of kom hem snel afhalen.

Denk je aan Italië dan denk je natuurlijk aan ijs en met het zonnige weer kan je dan natuurlijk bij Foodmaster jouw favoriete Sundae Special bestellen. Maar ook als het minder zonnig is, is een Sundae Special of een heerlijke shake altijd een goed idee. Vier het voorjaar op z’n Italiaans met Foodmaster.

 

 

Kortom, bij Foodmaster bestel je jouw favoriete snacks, loaded fries, burgers en nu ook heerlijk Italiaans. 

Bon Appetito!

Lees meer